Scurt istoric.

Al fermei noastre de familie de 2 generații.

Începutul nostru se află în Firiteaz

încă din 2004

În satul nostru fiecare zi este un nou început pentru noi și este necesar să ne adaptăm fiecărui sezon care vine cu propriile lui schimbări climatice.


Cele mai importante momente


2004 - 2008

Începuturile și Provocările

Începuturile BioFarmland sunt marcate de provocări și adaptări. Fondatoarii, mutându-se în România, se confruntă cu bariere lingvistice și culturale, dar și cu dificultăți în agricultura ecologică. Primele succese vin în urma perseverenței și a pasiunii.

   2009 - 2013

Extindere și evoluție

Perioada de extindere și evoluție, în care BioFarmland dezvoltă infrastructura și își diversifică culturile, inclusiv Einkorn (Alac) și Spelta. Manufactura începe să producă ceaiuri și condimente, iar piața locală începe să aprecieze valorile ecologice.

2014 - 2018

Inovații și Succese

Ani de inovații și succese, cu investiții în tehnologie și îmbunătățirea capacității de stocare. BioFarmland se adaptează la schimbările de piață, extinzând gama de produse și stabilind parteneriate importante.

  2019 - 2023

Adaptare și Viziune de Viitor

Această perioadă este marcată de adaptare și creștere, chiar în fața pandemiei COVID-19. BioFarmland își extinde operațiunile online și își îmbunătățește infrastructura, inclusiv construirea unei hale frigorifice.

  2024

De 20 de ani

Aniversăm 20 de ani de agricultură ecologică prin îmbunătățirea imaginii și produse noi.

Căci toate lucrurile vin din sol și toate lucrurile sfârșesc în sol.

Xenophanes, 580 î,Hr.

© copyright 2024 www.biofarmland.ro

× Bună!