BINE AI VENIT!

Ziua Porților Deschise

2023 la BioFarmland

Încă din 2004 de când am început să cultivăm în mod sustenabil o agricultură ecologică cu mare grijă pentru natură am primit și cei mai curioși oameni în vizită să vadă grădina familiei noastre de aproape 1000 de hectare.

ÎN CURTE

De ce să vii la noi

Pentru că vrem să te cunoaștem și în același timp ne dorim ca toți cei interesați de o agricultură ecologică să vadă că noi chiar practicăm ce promitem: o producție ecologică care păstrează toate calitățile pământului pentru viitorul generațiilor noastre.

Program

Porțile Deschise BioFarmland 2023 se întâmplă vineri 15 septembrie de la ora 16:00.


Pentru o bună desfășurare a evenimentului te rugăm să ajungi la ora 15:50.

Ce putem vizita

În timpul orei de vizită în funcție și de condițiile oferite de vreme putem vizita partea de procesare și măcinare a cerealelor, terenul cu plante medicinale și partea de ambalare a produselor noastre certificate ecologic.

Multumesc ca iubiți pământul și oamenii prin ceea ce faceți! Mulțumesc! 

Alina G.

Am fost foarte impresionat de modul cum tratați cerealele cât și de atenția foarte foarte mare pentru a face produse de calitate în România. Felicitări multe!

Marius I.


Cât de bine arăta totul, să văd atât de multe plante medicinale la un loc pentru mine a fost un vis frumos.

Silvia M.

REGULI

Foarte important

Suntem o companie care lucrează în fiecare zi pentru a servi toți clienții noștri. Te rugăm să fii înțelegător cu noi pentru că nu vrem să se confunde această vizită cu una la Disney sau o ședere la pensiune și de aceea avem nevoie de câteva reguli de bună practică pentru buna funcționare a vizitei atât pentru echipa noastră cât și pentru tine.

  1. Se respectă ora fixă a Porților Deschise BioFarmland și de aceea te rugăm să ajungi cu 10 minute înainte.
  2. Se respectă și ascultă ghidul prezent în ziua respectivă;
  3. Se respectă oamenii care posibil să lucreze în timpul vizitei;
  4. Pe parcursul vizitei se vor face fotografii. Fiind participant ești de acord să apari în fotografii. Te rugăm să ne anunți dacă nu dorești acest lucru.

FRECVENTE

Întrebări

Se plătește taxă la intrare?

NU, participarea este gratuită.

Pot veni cu animale de companie?

NU, BioFarmland este un loc în care se pregătesc produse alimentare și trebuie să ținem cont de regulile impuse cu privire la igiena spațiului.

Cum ajung la BioFarmland?

Satul Firiteaz în care avem sediul încă din 2004 se află la 30min de Arad și 50min de Timișoara. Folosiți harta de mai jos sau introduceți în aplicația GPS adresa: Firiteaz 350, Arad.

PENTRU

Înscrieri

Putem primi maxim de 10 persoane o dată.

Pentru a îți asigura un loc contactează-ne pe whatsapp folosind butonul verde din dreapta jos până cel târziu joi seara înainte de ziua vizitei.

Toate drepturile rezervate © s.c. BioFarmland Manufactura s.r.l.

sat Firiteaz nr. 350, Comuna Șagu, Arad

© copyright 2024 www.biofarmland.ro

× Bună!