Despre noi, scopul, viziunea și principiile noastre, liantul care ne pune în mișcare ferma în fiecare zi din an.

0

Spice

Credem în generozitatea față de natură, așa că, lăsăm în urmă aproximativ 998 de spice pe câmp în fiecare an, ca ofrandă pentru păsările cerului și insectele solului. Este modalitatea noastră de a spune „mulțumesc” pentru bogăția pe care ne-o oferă pământul..

0

Răsărituri

Familia BioFarmland are privilegiul să asiste la 365 de răsărituri în fiecare an, fiecare promițând o nouă zi de muncă, inspirație și, ocazional, constatarea că un membru al familiei a adormit (din nou) în hamac, uitând de timp în contemplarea stelelor.

0

Nopți nedormite

În fiecare an, numărăm aproximativ 23 de nopți nedormite, fiecare corespunzând fie unei sărbători neașteptate a recoltei, fie acelor momente de brainstorming nocturn pentru inovații ecologice, demonstrând angajamentul necesar pentru a menține ferma înfloritoare.

O fermă de familie de două generații împreună.

Familia extinsă care stă la baza fermei BioFarmland reprezintă un colectiv dedicat de indivizi pasionați, care împărtășesc o viziune comună pentru agricultura ecologică și un viitor sustenabil. Fiecare membru aduce un aport unic, de la expertiză agronomică și inovație în practicile de cultivare, până la relații comunitare. Această colaborare strânsă între membrii familiei nu doar că întărește legăturile interpersonale, dar contribuie semnificativ la succesul și creșterea durabilă a fermei.

Lucrăm împreună pentru a asigura că BioFarmland rămâne un punct de referință în agricultura ecologică.

Ce ne ține cu adevărat împreună este calitatea pământului pe care călcăm în fiecare zi.

Principii

Să ținem cerealele aproape de familia noastră ca parte din familia noastră.

La noi în casă nu trece zi fără o cereală sănătoasă pe masă iar uneori adăugm și muștar.

Scop

Producerea de alimente organice de cea mai înaltă calitate.


Filozofie

Solul este fundamentul vieții pe pământ.

© copyright 2024 www.biofarmland.ro

× Bună!