Descoperă cerealele

Din dorința de a cultiva cereale fără a distruge pământul generațiilor viitoare

Cultivăm ecologic în mod deosebit Einkornul, Spelta, Secara și Grâul pentru diversitatea lor genetică și adaptabilitatea la condițiile de cultură sustenabile. Împreună cu Arpacașul reprezintă o soluție pentru îmbunătățirea dietelor noaste de zi cu zi datorită nutrienților și a fibrelor de o calitate superioară.

Cereale antice. Certificare ecologică.

Culturile noastre de cereale reflectă angajamentul nostru față de practici agricole care respectă și protejează mediul înconjurător.

Triticum monococcum

Einkorn (Alac) ecologic

Einkorn, cunoscut și ca alac, este una dintre cele mai vechi forme de grâu, apreciat pentru profilul său nutritiv superior și susținerea unei digestii mai bune.

Triticum aestivum

Spelta ecologică

Spelta ecologică, cu un gust distinct și o textură moale, este ideală pentru cei care caută o alternativă mai sănătoasă și mai digestibilă la grâul convențional.

Brassica juncea

Secară ecologică

Secara ecologică se remarcă prin aroma sa intensă și beneficiile nutritive, fiind o alegere excelentă pentru pâini cu textură densă și gust profund.

Triticum

Grâu ecologic

Grâul nostru ecologic este cultivat fără pesticide sau îngrășăminte sintetice, oferind o bază pură și sănătoasă pentru o varietate largă de produse de panificație.

Triticum aestivum

Arpacaș Spelta ecologic

Arpacașul de Spelta ecologic combină nutrienții esențiali și gustul distinct al speltei cu o textură robustă, perfect pentru supe cremoase și salate sățioase.

© copyright 2024 www.biofarmland.ro

× Bună!