O zi de primăvară la ferma BioFarmland cu copiii de la grădinița Waldorf Timișoara

Dragi cititori! Astăzi vreau să împărtășesc cu voi o zi minunată petrecută alături de micuții de la Grădinița Waldorf Timișoara, care ne-au vizitat ferma ecologică BioFarmland.

Ca de obicei, nu putea lipsi tradiționala noastră pâine de casă cu făina din cerealele noastre certificate ecologic. Copiii au avut ocazia să mănânce o pâine proaspătă făcută la cuptorul nostru. Mirosul de pâine a umplut aerul și a adus un sentiment de confort și satisfacție.

Am continuat ziua cu o vizită la plantele noastre, unde le-am arătat cum creștem cerealele, condimentele și ceaiurile în mod ecologic. Am discutat despre importanța agriculturii ecologice și a respectului pentru natură. Copiii au fost fascinați să vadă plantele în diferite stadii de creștere.

Ziua a continuat cu o activitate plină de magie și entuziasm: copiii au descoperit o grămadă de trifoi cu patru foi! Bucuria de pe fețele lor a fost de neprețuit. Am povestit despre legenda trifoiului norocos și am petrecut momente încântătoare căutând împreună aceste mici comori verzi. Video de mai sus surprinde perfect acele clipe pline de veselie și uimire.

După aventura cu trifoiul, ne-am adunat în jurul mesei pentru a pregăti o masă delicioasă și sănătoasă. Am făcut fulgi de cereale cu lapte vegetal și semințe, iar copiii au fost foarte încântați să își aleagă ingredientele preferate și să își creeze propriile combinații. A fost o activitate interactivă și educativă, care i-a învățat despre importanța unei alimentații echilibrate și sănătoase.

Această zi petrecută la BioFarmland a fost plină de descoperiri, învățături și bucurie. Am fost impresionată de curiozitatea și entuziasmul copiilor de la grădinița Waldorf Timișoara și sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a împărtăși cu ei frumusețea și bogăția naturii. Fotografiile pe care le-am realizat vor rămâne mărturii ale acestor momente speciale și sper să aducă un zâmbet pe fețele voastre, la fel cum au făcut-o pentru noi.

Vă așteptăm cu drag la următoarea vizită la ferma noastră de familie BioFarmland!

Cu drag,
Katharina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© copyright 2024 www.biofarmland.ro

× Bună!